Un loc nou inclus in lista tururilor noastre foto este Parcul National Cheile Nerei - Beusnita, o rezervatie naturala cu totul unica si deosebita ce ne ofera o gama foarte variata de cadre cu vegetatie salbatica, cascade, expuneri lungi si lacuri cu apa cristalina. Am ales sfarsitul primaverii pentru acest peisaj datorita debitului mai mare de apa ce va umble frumos spectaculoasele cascade ale Beusnitei, iar vegetatia de un verde proaspat va contura frumos intregul peisaj.

DESPRE

Perioada
28-30 Mai 2021
Locatie
Cheile Nerei
Locuri disponibile
10 locuri
Pret: 650 lei
(cazare inclusa)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza la o pensiune din localitatea Socolari din jud. Caras-Severin, in camere de 2 locuri cu bai proprii, iar mesele le vom lua daca ne permite vremea in natura, pe trasee dar si la restaurantele din zona in functie de program. Ne dorim un weekend plin de plimbare, natura si fotografie dar vom pragati o seara si pentru cateva ore de editare a fotografiilor realizate in cadrul workshopului.

TRANSPORT

Deplasarea va fi cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalni cu totii in localitatea Socolari din Jud. Caras-Severin (va voi trimite pe mail dupa inscriere si o harta cu punctul exact de intalnire) in data de vineri, 28 Mai ora 15:oo. Cei ce preferati sa veniti cu noi din Cluj-Napoca, plecarea va fi vineri la ora 7:30 dimineata din fata Iulius Mall.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 650 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si expuneri lungi;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.