Masivul Ciucas ne-a oferit tare multe surprize, dar inca nu l-am pozat asa cum ne dorim in anotimpul rece, astfel iarna aceasta il vom vizita din nou pentru a-l surprinde cat putem de bine intr-o serie de imagini spectaculoase. Va asteptam cu drag sa ne insotiti in aceasta provocare.

DESPRE

Perioada
25-27 Februarie 2022
Locatie
Masivul Ciucas
Locuri disponibile
12 (toate locurile ocupate)
Pret: 700 lei
(cazare inclusa)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza la Cabana Varful Ciucas, in camere duble cu bai proprii, iar la cabana vom ajunge cu ajutorul gazdelor ce pun la dispozitie contra cost niste masini 4x4 de transport pentru turisti. Cabana dispune de un restaurant cu mancare buna ce o putem comanda la alegere din meniul lor, dar putem aduce si noi ceva rontaieli daca dorim sa mancam intre mese sau pe traseu.

TRANSPORT

Deplasarea va fi facuta cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom strange cu totii in parcarea de la poalele Masivului Ciucas (localitatea Cheia jud. Prahova), iar intalnirea noastra va fi vineri, 25 Februarie ora 12:00.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre (graduale, ND, polarizare).
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui pentru perioada de iarna, caciula, manusi, parazapezi.
  • frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri, ochelari de soare, bete de tura.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 700 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.