Am reprogramat turul foto din Ciucas, astfel vom fotografia acest masiv unic, cu formatiunile lui spectaculoase din Carpatii de Curbura in weekendul 11-13 Septembrie 2020. Vom ajunge pe varful Ciucas de 1954m altitudine de unde ne vom bucura de o priveliste deosebita! Mai avem cateva locuri disponibile ramase, astfel va asteptam cu noi pentru o plimbare in natura cautand lumina ideala intr-un peisaj extrem de fotogenic.

DESPRE

Perioada
11-13 Septembrie 2020
Locatie
Masivul Ciucas
Locuri disponibile
10 (locuri ocupate)
Pret: 600 lei
(cazare cu mic dejun inclus)

CAZARE SI MASA

Cazarea va fi la Cabana Varful Ciucas situata la 1595m altitudine, iar mesele le vom lua tot acolo, micul dejun fiind inclus in pret, iar celelalte mese fie prin comanda din meniul restaurantului sau cine dorest poate aduce de acasa in completare alimente dupa bunul plac.

TRANSPORT

Deplasarea va fi cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalni vineri, 11 Septembrie la ora 13:00 in parcarea de la baza muntelui, foarte aproape de localitatea Cheia de unde vom urca fie cu masinile personale 4x4 fie cu transport asigurat de cabana (10 lei/pers) pana sus la cazare. Dupa inscriere veti primi pe mail si o harta cu punctul exact de intalnire plus alte detalii legate de organizare, traseu si program.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 600 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.