Toamna aceasta avem in plan un nou tur foto, poate cel mai spectaculos loc pe care l-am vizitat in perioada culorilor de toamna si anume Parcul Natural din Plitvice, Croatia. Este un paradis creat de natura prin lacurile, cascadele, peretii stancosi si vegetatia impresionanta. Pentru a ne intoarce cu cardurile foto cat mai pline de culorile toamnei, vom combina Croatia cu Slovenia (Lacul Bled si imprejurimi), astfel va fi o saptamana de toamna foarte intensa.

DESPRE

Perioada
22-29 Octombrie 2022
Locatie
Plitvice - Croatia
Locuri disponibile
10 (lista de asteptare)
Pret: 950 euro
(cazare, bilete rezervatie, si transport incluse)

CAZARE SI MASA

Atat in Croatia, cat si in Slovenia ne vom caza in pensiuni ce detin apartamente si camere duble cu bai proprii, iar mesele le vom lua in functie de program fie pe traseu, fie in sala de mese a pensiunilor sau la restaurantele din zona. Planul nostru este sa ne plimbam mult si sa vedem o multime de locuri fotogenice, perfecte pentru acest sezon colorat.

TRANSPORT

Toti cei ce vom pleca din tara, ne vom intalni sambata, 22 Octombrie ora 20:00 in Cluj-Napoca de unde vom porni cu 3 masini spre vama din Oradea. Tot ce tine de transport si anume: costul carburantului, vignete, deplasarile intre cazari, parcari, sunt incluse-n pretul turului foto. Pentru cei ce se deplaseaza cu mijloace proprii si vin din alte tari, exista posibilitatea fie sa-i luam eventual de pe traseu daca ne sincronizam, fie sa ne intalnim cu totii la locatia primei cazari din Plitvice. Toate aceste variante le vom discuta pe mail dupa inscriere, mail ce va contine punctele exacte de intalnire, traseu, etc.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 950 euro si include tot ce tine de transport, cazare, intrarea in parcul natural Plitvice si ghidajul nostru in domeniul fotografic. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu detalii legate de plata unui avans de 300 euro, suma ce reprezinta rezervarea locului vostru la turul foto. In cazul in care doriti sa renuntati la deplasare din motive personale cu mai putin de 2 luni inainte de data plecarii, iar noi nu reusim sa ocupam locul respectiv, atunci avansul nu se va mai restitui. Daca din motive foarte bine intemeiate turul foto este anulat, atunci fie se va returna integral toata suma platita, fie pastrata ca avans pentru un alt tur foto viitor. Nu in ultimul rand, tin sa precizez ca toti cei ce au mai participat la oricare alt tur foto precedent cu noi, vor avea un discound de 50 euro din pretul total.

La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.