Toamna aceasta va propunem o tura noua intr-un loc de vis care potentiaza la maxim culorile anotimpului. Lacul Cuejdel este cel mai mare lac de baraj natural din ţară, ce s-a format în urma unor alunecări de teren datorate ploilor abundente. Lacul impresioneză printr-un peisaj sălbatic, prin frumusețea pădurilor care îl înconjoară, dar în special printr-o atracție unică: cioturile copacilor ce răsar din apă.

DESPRE

Perioada
16 - 18 octombrie 2020
Locatie
Lacul Cuejdel
Locuri disponibile
10
Pret: 600 lei
cazare inclusa

CAZARE SI MASA

Ne vom caza la o pensiune din zona Tragu Neamt, la aproximativ o ora de mers cu masina pana la lac. Mesele le vom servi in cadrul pensiunii sau la alte locatii din zona.

TRANSPORT

Deplasarea va fi facuta cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalnii cu totii in localitatea Targu Neamt, in data de 16 octombrie, vineri, la ora 12.00

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 600 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.