Am placerea de a va prezenta cursul meu online de fotografie ce l-am pregatit pentru voi cu multa atentie. Este vorba despre un curs foto de 12 ore, ce va fi impartit in 4 sedinte online a cate 3 ore fiecare, sedinte ce pot fi stabilite de comun acord in functie de disponibilitatea voastra. Pe parcursul acestor sedinte va voi explica toate etapele obtinerii unor fotografii reusite, echilibrate si de impact. Voi detalia toti pasii ce-i urmez eu in realizarea imaginilor ce le gasiti in portofoliul meu, de la pregatirea rucsacului, detalii tehnice si de editare, pana la rezultatul finit si postat pe internet. Este un curs dedicat tuturor pasionatilor de fotografie ce doresc sa invete cum pot prezenta prin imagini, intr-un mod cat mai artistic, locurile vizitate de ei.

DESPRE

Perioada
2023-2024
Locatie
Online
Locuri disponibile
(cursuri individuale)
Pret: 950 lei
(clipuri de editare incluse)

Descrierea cursului de fotografie

Cursul incepe cu detaliile ce cuprind pregatirea unei iesiri la fotografiat, de la pregatirea rucsacului, gasirea locurilor perfecte de pozat, pana la urmarirea starii meteo si momentului ideal de iesit in natura. Apoi, vom povesti despre folosirea corecta a echipamentului, intelegerea functiilor aparatului foto dar si exemple concrete ce tin de abordarea subiectului, luminii si compozitiei.

Foarte important de precizat este faptul ca spre deosebire de alte cursuri si tutoriale ce se pot descarca de pe net, in acesta voi interactiona direct cu voi (unu la unu) si vom discuta targhetat pe intrebarile voastre legate de fotografie, astfel voi pune accent exact pe subiectele ce va intereseaza in mod deosebit. De asemenea, o parte foarte importanta a cursului va contine analiza amanuntita a unei serii de maxim 30 imagini realizate de voi, astfel veti sti exact daca gresiti undeva si cum va puteti imbunatati tehnica fotografierii.

Nu in ultimul rand, un consistent segment din curs va fi dedicat exclusiv tehnicilor de editare a fotografiilor in Lightroom si Photoshop. Dupa cum puteti observa in imaginile de mai jos, va voi prezenta tehnicile mele de postprocesare pe diferite teme si situatii cum ar fi: fotografia de peisaj, imaginile de toamna si obtinerea unor culori vibrante, cum pastram atmosfera in imaginile cu ceata, fotografia turistica si de arhitectura, imaginilor cu expunere lunga, editarea unui cadru alb/negru frumos contrastat, abordarea luminii contre-jour, peisajele de iarna, realizarea imaginilor panoramice, a fotografiilor de noapte, dar si cele de portret. Editarea se poate realiza si direct pe imaginile voastre, in format RAW, asta daca doriti sa descoperiti ce impact vizual poate aduce postprocesarea portofoliului vostru.

Pachetul de curs cuprinde urmatoarele:

  • detalii privind organizarea unei iesiri foto in natura
  • folosirea corecta a echipamentului si functiile aparatului foto
  • abordarea artistica a subiectului, luminii si compozitiei
  • analiza amanuntita a unui portofoliu de maxim 30 imagini
  • discutii concrete pe intrebarile adresate de cursant
  • tehnici de editare a fotografiilor in Lightroom si Photoshop
  • realizarea panoramelor si fotografiilor de noapte
  • discount la toate tururile foto viitoare organizate in natura
  • acces de membru in grupul privat de Facebook “Mai aproape de natura si fotografie”

Pret - Modalitati de inscriere si plata

Pretul promotional al cursului foto este de 950 lei, pentru toate inscrierile ce au loc anul acesta. Daca doriti cumva sa faceti cadou acest curs unei persoane dragi, pasionate de fotografie, acest lucru este posibil prin intermediul unui voucher cadou ce-l veti primi pe mail imediat dupa inscriere.

Pentru inscrieri, astept mesajele voastre pe adresa adypetrisor@gmail.com sau mai simplu, accesand butonul galben de inscriere de pe site si completand formularul de contact. Daca doriti sa afle cat mai multi prieteni de acest curs de fotografie, nu uitati va rog de butoanele pentru share.

Va multumesc mult de tot si abia astept sa ne vedem! :)