Daca sunteti iubitori de natura dar si de wildlife, Delta Dunarii este locul perfect ce imbina peisajul salbatic cu o varietate mare de pasari spectaculoase, printre care si unicul codalb. Pe langa peisajul unic al deltei, ne vom bucura de fauna salbatica ce-l populeaza prin deplasari zilnice cu barca pe canale si lacurile bratului Sulina din inima deltei. Vom fi plimbati de un ghid local prin cele mai frumoase locuri, vom manca multe preparate traditionale din peste si cel mai important, vom fotografia pasari superbe ce cuibaresc acolo.

DESPRE

Perioada
23-26 Mai 2024
Locatie
Delta Dunarii
Locuri disponibile
8 locuri
Pret: 2250 lei
(cazare, mese si transport incluse)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza la o pensiunea din satul Gorgova din inima Deltei Dunarii pe bratul Sulina si vom sta in camere duble cu bai proprii. Cazarea dispune de o sala de mese unde vom servi toate cele 3 mese/zi incluse in pretul turului foto.

TRANSPORT

Deplasarea va fi cu masinile personale pana in Tulcea, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Din Tulcea vom fi preluati toti cu o barca de catre gazda noastra si vom fi transportati pana la locul de cazare. Acest drum cu barca Tulcea-Gorgova dus-intors este inclus in pretul turului foto. Intalnirea noastra din Tulcea va fi joi, 23 Mai ora 15:00. Dupa inscriere, va voi trimite un mail detaliat ce va contine si o harta cu punctul exact de intalnire.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto cu un teleobiectiv recomandat de la 300mm in sus.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata diminetilor reci - windproof.
  • neaparat sa nu uitati de pelerina, caciula si manusi.
  • frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 2250 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. Pretul include orice transport local cu barca, cazarea si 3 mese pe zi. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj/wildlife;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.