Fiindca primavara am cam stat prin casa cand trebuia sa mergem in Holbav, ne-am gandit sa-l vizitam pe sfarsitul lui octombrie si sa-l surprindem in culori calde de toamna. Poate cu putin noroc vom avea si crestele muntilor pudrade cu putin alb. Pe langa satul Holbav, mai avem cateva locuri foarte fotogenice vizate, astfel se anunta a fi un weekend plin de plimbari si fotografii.

DESPRE

Perioada
30 oct - 1 nov 2020
Locatie
Holbav Brasov
Locuri disponibile
12 (locuri ocupate)
Pret: 600 lei
(cazare inclusa)

CAZARE SI MASA

Cazarea va fi la o pensiune din Poiana Marului, in camere duble cu bai proprii, iar mesele le vom lua tot acolo, fie cu alimente aduse de acasa, fie cu mancare gatita de gazda noastra in functie de program.

TRANSPORT

Deplasarea se va desfasura cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalnii cu totii in localitatea Poiana Marului din jud. Brasov, in data de 30 Octombrie, vineri la ora 13:oo.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 600 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.