Vine incet, incet si vara… iar noi, fotografii de natura asteptam in mod special acel moment cand pur si simplu infloresc muntii, cea mai spectaculoasa floare fiind rododendronul. Astfel, primul nostru tur foto pe anul acesta la cort va fi in Muntii Rodnei, cu camparea intr-un loc de vis, inconjurati de flori si anume langa Lacul Lala de sub Varful Ineu.

DESPRE

Perioada
18-20 Iunie 2021
Locatie
Muntii Rodnei
Locuri disponibile
12 locuri
Pret: 350 lei
(cazare la cort)

CAZARE SI MASA

Cazarea va fi de milioane de stele si anume la cort, iar mesele vor fi picnic in natura :) Desi veti avea cu voi cort, sac de dormit si alimente… vom ajunge cu masinile foarte aproape de locul unde campam, astfel nu vom fi nevoiti sa caram prea mult rucsacul in spate. Oricum veti primi pe mail dupa inscriere toate detaliile legate de traseu si ce sa puneti cu voi in rucsac, ce intra la lucruri foarte utile si ce nu.

TRANSPORT

Deplasarea va fi cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalni cu totii in localitatea Rodna din Jud. Bistrita-Nasaud (va voi trimite pe mail dupa inscriere si o harta cu punctul exact de intalnire) in data de vineri, 18 Iunie ora 13:oo. Cei ce preferati sa veniti cu noi din Cluj-Napoca, plecarea va fi vineri la ora 10:oo dimineata din fata Iulius Mall.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre;
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • rucsac comod pana-n 80 litri unde sa incapa tot ce aveti (foto, haine, sac, cort, mancare).
  • frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui;
  • acumulatori, carduri, ochelari de soare, bete de tura, etc.
  • cort, sac de dormit calduros, saltea sau izolir.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 350 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;