Tur foto in Retezat

Fiindca Muntii Retezat sunt spactaculosi indiferent de sezon, pe langa turul din vara in care pozam roododendronii si crestele, anul acesta nu lipseste din program nici turul de toamna. In aceasta iesire sunt vizate cascadele de pe Valea Pietrele, padurea salbatica plina de muschi parca despinsa din povesti, dar si Lacul Pietrele cu-n apus in creasta. Asadar, daca indragiti muntele sau fotografia, va asteptam la final de Septembrie intr-o drumetie de neuitat in Muntii Retezat.

DESPRE

Perioada
29 Sept - 1 Oct 2023
Locatie
Retezat
Locuri disponibile
12 (2 locuri libere)
Pret: 550 lei
(cazarea inclusa)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza la Cabana Gentiana din inima Retezatului, o cabana situata in padure, proaspat renovata si incalzita. Vom dormi toti intr-o camera cu paturi separate, iar toaleta si izvorul cu apa potabila sunt afara. Vom manca fiecare din alimentele aduse de acasa, la cabana nu prepara mese, dar se pot cumpara bauturi precum bere, ceai, cafea, suc, etc.

TRANSPORT

Deplasarea se va desfasura cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalni cu totii in localitatea Hateg din jud. Hunedoara in parcarea Lidl in data de 29 Sept. la ora 10:00. Ce ce vor sa vina cu noi din Cluj-Napoca, vom porni vineri dimineata la ora 7:30 din fata Iulius Mall.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto, acumulatori, trepied, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • telefon, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.
  • bete de tura, sticla pentru apa, prosop.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 550 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice;