Anul acesta, avem o mare surpriza pentru cei ce-si doresc sa vada incredibila viata salbatica a Africii. Impreuna cu Gianluca, am pus la punct 8 zile de Safari in unele dintre cele mai spectaculoase Parcuri Nationale din Kenya. O experienta unica ce cred eu, orice iubitor de natura, calatorie dar mai ales de wildlife viseaza sa o experimenteze macar o data in viata. Cele trei parcuri ce le vom vizita sunt Rezervatia Nationala Maasai Mara (4 nopti), Parcul National Amboseli (2 nopti) si Lake Nakuru (o noapte). Vom fi cazati in interiorul parcurilor, in Lodge-uri confortabile cu camere duble, astfel avem ocazia sa fim pe teren si sa fotografiem animalele la primele raze ale rasaritului. Am ales aceste parcuri pentru a avea o gama cat mai variata de animale si sansa de a vedea top cele mai impresionante si rare vietuitoare ale Africii. Va asteptam cu noi in Kenya pentru o experienta cu totul deosebita!

DESPRE

Perioada
24 Sept - 1 Oct 2024
Locatie
Kenya
Locuri disponibile
8 (6 locuri disponibile)
Pret: 3950 euro
(toate costurile de safari incluse)

CAZARE SI MASA

Pe parcursul intregii excursii vom fi cazati la Lodge-uri din interiorul parcurilor nationale in camere duble si vom avea incluse toate cele 3 mese (mic dejun, pranz si cina), plus sticle de apa imbuteliata pe toata perioada safariului.

TRANSPORT

Dupa inscriere, vom tine permanent legatura pentru a gasi cele mai bune variante de zbor, sa ajungem cu totii pe aeroportul din Nairobi in dimineata zilei de 24 Septembrie. La ora 8:oo vom fi luati de catre ghizii nostri cu doua masini 4x4 si vom merge spre prima cazare din Parcul National Amboseli, unde incepe excursia noastra si prima iesire de safari.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine plus detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini si sa nu va lipseasca nimic.

  • aparat foto cu un teleobiectiv ideal de minim 400mm;
  • imbracaminte lejera, fara culori stridente cu maneca lunga si pantaloni lungi;
  • o geaca de vant sau pufoaica pentru diminetile/serile mai racoroase;
  • ochelari de soare, spray de insecte, crema de soare;
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului este de 3950 euro/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 100 euro), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare si detalii legate de avans.

Dupa ce avem grupul format, va vom trimite factura pentru avansul de 1000 euro ce reprezinta rezervarea locului, iar cu doua luni inainte de plecare vom solicita transa 2 cu aceeasi suma. Restul ii vom primi prin virament in contul firmei chiar inaintea intalnirii noastre in Kenya.

In pret sunt incluse urmatoarele:

  • transferurile de la si pana la aeroportul din Nairobi;
  • 7 nopti de cazare in cele 3 Parcuri Nationale;
  • 3 mese/zi (mic dejun, pranz si cina) + apa;
  • ghizii (2 soferi) si cele 2 masini safari 4x4;
  • taxele de intrare in parcuri si rezervatii.

Ca si cheltuieli suplimentare ar fi biletele de avion, o asigurare de calatorie sau bauturi extra (alcool sau sucuri).