Vom da startul primaverii putin mai repede in 2025, cu un tur foto in Tenerife. Un loc superb din Insulele Canare ale Spaniei, unde ne putem bucura de o combinatie extrem de fotogenica intre peisajului de coasta, plaje dar si munte, cu minunatul Parc National din jurul vulcanului Teide, varf ce depaseste 3700m altitudine. Am ramas extrem de impresionati la ultima noastra vizita acolo, ne-am mai lasat cateva locuri fabuloase de pozat si de aceea abia asteptam sa revenim. Un concediu ce se muleaza perfect atat iubitorilor de mare cat si de munte, dar mai ales celor ce indragesc fructele de mare, pestele si cam tot ce misuna prin Oceanul Atlantic :) Va asteptam cu noi pentru 9 zile pline de soare, deoarece vom fi cazati pe partea sudica a insulei, in cea mai calda si insorita statiune Los Cristianos.

DESPRE

Perioada
7-15 Martie 2025
Locatie
Tenerife
Locuri disponibile
10 locuri
Pret: 900 euro
(include cazarea si transportul local)

CAZARE SI MASA

In toate cele 8 nopti vom fi cazati in statiunea turistica Los Cristianos, una dintre cele mai cautate locatii ale insulei datorita restaurantelor, celor 5 plaje plus alte atractii. Avem rezervate 3 apartamente cu view spre ocean, cu cate 2 camere fiecare si doua bai proprii, dispun de bucatarii complet utilate in cazul in care dorim sa mancam la cazare si nu doar la restaurant. Complexul detine si o piscina cu apa calda, sezlonguri si un mic dejun variat. Preturile pe insula sunt foarte decente, iar mancarurile din fructe de mare si peste proaspat sunt absolut fabuloase.

TRANSPORT

Transportul pana in Tenerife va fi cu avionul, biletele le puteti cumpara fiecare in functie de localitatea de unde porniti. Sunt multe variante ca si punct de plecare, cum ar fi: Bucuresti, Cluj-Napoca, Budapesta, etc... Iar preturile se invart in jurul a 250 euro de persoana dus-intors. Dupa inscriere va voi da cateva linkuri utile unde puteti urmari/gasi zboruri avantajoase. Intalnirea noastra va fi vineri, 7 Martie si va vom astepta in aeroportul din Tenerife cu 3 masini inchiriate (atat inchirierea lor cat si combustibilul este inclus in pretul turului). Vom tine legatura permanent pentru a sti exact orele voastre de aterizare.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied (util in fotografierea valurilor), filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, dar si lejera de plaja/baie.
  • rucsac foto comod pentru plimbarile la fotografiat in care sa incapa si o gustare/apa.
  • frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 900 euro/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 euro), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.