Fiindca s-a cam dus toamna, deja suntem cu gandul la iarna si la zapada de pe crestele muntilor... Astfel va invitam la turul foto in unul dintre locurile noastre preferate de iarna si anume Pasul Rotunda din Muntii Rodnei.

DESPRE

Perioada
4-6 Februarie 2022
Locatie
Muntii Rodnei
Locuri disponibile
12 locuri
Pret: 650 lei
(cazare inclusa)

CAZARE SI MASA

Cazarea va fi la cabana Rotunda situata in Pasul Rotunda la 1320m altitudine in camere de 2 locuri, iar mesele le vom lua tot acolo cu alimente aduse de fiecare sau gatite de gazda noastra. Avand in vederea situatia actuala de pandemie, avem rezervata toata cabana doar pentru noi, astfel nu vom intra in contact cu alti turisti.

TRANSPORT

Deplasarea va fi facuta cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalnii cu totii in centrul localitatii Rodna din Jud. Bistrita-Nasaud, unde ne vom grupa in masini si vom porni spre pasul rotunda. Intalnirea noastra va fi vineri, 4 Februarie ora 12:00.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre (graduale, ND, polarizare).
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui pentru perioada de iarna, caciula, manusi, parazapezi.
  • frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri, ochelari de soare, bete de tura.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 650 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.