Aici puteti viziona o mica parte dintre momentele surprinse in ultimii doi ani de zile. O selectie foto recenta, atent pregatita, cuprinzand imagini ce mie mi-au ramas la suflet si ma fac sa rememorez experientele traite de fiecare data cand le privesc. Toate fotografiile sunt realizate in cadrul tururilor foto pe care le organizez si sunt rezultatul incercarii de a reda cat mai artistic frumusetea locurilor vizitate.

Va invit cu drag sa rasfoiti aceasta galerie cand aveti putin timp liber, iar daca doriti, va puteti alatura oricand grupului de prieteni si sa ne insotiti in urmatoarele calatorii. Locurile sunt limitate, astfel nu ezitati, fiindca va garantez... o sa fiti surprinsi de atmosfera placuta, peisajele fabuloase si experientele unice traite in mijlocul naturii.

Daca aveti deja in portofoliu imagini deosebite pe care doriti sa le aduceti la un alt nivel in ceea ce priveste post procesarea, nu uitati de cursul meu foto online in care va voi arata toate cunostintele mele in domeniu. Va voi explica toate etapele obtinerii unor fotografii reusite, echilibrate si de impact. Voi detalia toti pasii ce-i urmez eu in realizarea imaginilor ce le gasiti in portofoliul meu, de la pregatirea rucsacului, detalii tehnice si de editare, pana la rezultatul finit si postat pe internet. Este un curs dedicat tuturor pasionatilor de fotografie ce doresc sa invete cum pot prezenta prin imagini, intr-un mod cat mai artistic, locurile vizitate.