Din moment ce sunteti aici, banuim ca vreti sa aflati ceva mai multe despre noi. Pe scurt, puteti citi cateva cuvinte mai jos, sau sa rasfoiti profilele noastre de Facebook: Adrian Petrisor & Andra Petrisor. Suntem un cuplu din Cluj-Napoca, pasionati de fotografie, natura, oameni si povestile lor de dragoste.

Fotografia pentru noi a devenit o profesie, dar a ramas in acelasi timp o pasiune. Putini se pot lauda ca fac ceea ce le place, noi din fericire suntem printre acei norocosi si am descoperit ca daca te dedici suficient de mult pasiunii tale si faci totul cu mare drag, n-are cum sa nu iasa ceva frumos.

Ce ne defineste pe noi cel mai bine in fotografiile pe care le facem sunt urmatoarele: naturaletea, fotojurnalismul, o doza mare de artistic si un NU clar monotonului. Asteptam cupluri vesele care sa se identifice cu noi si care sa ne lase in grija acea zi speciala din viata lor, sa o povestim cum stim noi mai bine prin multe fotografii inedite, pline de acel altceva.

Acum ramane doar sa rasfoiti portofoliul nostru si sa hotarati daca doriti ceva deosebit pentru nunta voastra. Asteptam cu mare drag mesajele voastre pe pagina de contact in care sa auzim mai multe si noi despre voi. Va multumim!

CONTACT US
Photostuff Weddings

Photo galleries with our couples