Un tur foto ce vizeaza cele mai frumoase si pitoresti locuri din Muntii Apuseni si imprejurimi. O perioada perfecta pentru a cauta ceturile diminetii ce invaluie peisajul de un verde crud al primaverii. Vom vizita in acest weekend prelungit satele din zona Salciua, valea Ariesului, Rimetea, Coltesti cu Piatra Secuiului, pana la Cheile Valisoarei si Rapa Rosie.

DESPRE

Perioada
16-19 Mai 2024
Locatie
Muntii Apuseni
Locuri disponibile
12 locuri
Pret: 750 lei
(cazarea inclusa)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza la o pensiune din localitatea Rimetea, de la poalele Pietrei Secuiului din jud. Alba, iar mesele le vom lua daca ne permite vremea in natura, pe trasee dar si la restaurantele din zona in functie de program. Ne dorim 4 zile pline de plimbari in natura si fotografie, dar vom avea si seri rezervate editarii fotografiilor realizate in cadrul workshopului.

TRANSPORT

Deplasarea va fi cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalni cu totii in localitatea Rimetea (va voi trimite pe mail dupa inscriere si o harta cu punctul exact de intalnire) in data de joi, 16 Mai ora 14:00. Cei ce preferati sa veniti cu noi din Cluj-Napoca, plecarea va fi joi dimineata la ora 11:30 din fata Iulius Mall.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul:

  • rucsac cu aparat foto DSLR sau compact, trepied, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 750 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.