Cum a fost cu noi in Dolomiti 2022

Am ramas putin in urma cu rubrica de “cum a fost cu noi”… dar banuiesc ca e de bine fiindca am calatorit mult anul acesta, am avut multa treaba si asta presupun ca e un lucru bun :) Acum, fiindca a venit perioada rece, cu crengi cum ii zic eu, o sa-mi fac timp sa adun niste selectii de fotografii din tururile noastre si sa le postez pe site, pana vine zapada la munte.

Incep cum nu se putea altfel, cu turul nostru de suflet din Dolomiti. Gresesc cand spun turul, fiindca au fost doua vara ce tocmai a trecut, astfel veti vedea mai jos o mica selectie din mai bine de doua saptamani petrecute-n Italia. Tururile cu numarul 11 si 12 in Dolomiti au fost la fel de spectaculoase ca si restul, in ciuda faptului ca multe dintre locurile vizitate au fost foarte familiare.

Acesti munti ne asteapta in fiecare an parca mai frumosi si mai plini de surprize placute, dar vedem si cum se schimba de la un an la altul, iar un lucru ce ne-a sarit in ochi de asta data a fost topirea ghetarului de pe Masivul Marmolada in proportie de aproximativ 45% intr-o singura vara. Am vizitat si locuri noi, cum ar fi lacul Sorapis, un lac absolut incredibil de culoare turcoaz situat la 1925m altitudine. Un hike ce merita tot efortul fiindca uiti de tine cand ajungi langa el si ii admiri frumusetea.

Ce ne-a ajutat foarte mult din punct de vedere fotografic in aceste doua excursii a fost starea vremii. Daca in primul tur am asteptat mai mult norii si atmosfera in imagini, a doua iesire a fost anuntata cu vreme rea si ploaie, dar dupa cum o sa puteti observa si in imaginile de mai jos, aceasta prognoza a putut doar sa ne bucure si sa rezulte imagini cu totul deosebite, de o atmosfera si un dramatism aparte. Cerul plin de nori puternici, culorile apusurilor si ale rasariturilor impreuna cu spoturile de lumina au facut un adevarat spectacol la care am asistat cu totii in primul rand pregatiti cu aparatele la ochi.

Sper ca v-am facut curiosi si ati avut rabdare sa citit aceste randuri, va las sa vizionati imaginile selectate, dar nu in ultimul rand vreau sa multumim din suflet tuturor celor ce ne-au insotit si au facut aceste vacante atat de distractive si pline de viata. De fiecare data adunam langa noi oameni faini cu care ne conectam la aceleasi pasiuni si anume natura si fotografia. Daca doriti sa va alaturati si voi trupei vara viitoare, va anunt ca mai sunt doar cateva locuri disponibile, iar toate detaliile le gasiti pe site accesand pagina: >>PHOTO TOURS<< Enjoy!