Harghita - Octombrie 2020

Am mai incheiat un tur foto de toamna in care am reusit din nou sa ne strecuram printre stropii de ploaie si sa culegem cateva cadre frumoase. In anotimpul culorilor e nelipsita vizita pe lacul Sfanta Ana, un loc cu totul deosebit unde se grabeste toamna sa vina in fiecare an putin mai repede.

Chiar daca am avut parte doar de un singur rasarit cu o atmosfera asa cum ne-am dorit-o, a fost suficient pentru a ne umple cardurile cu multitudinea culorilor de toamna. Dimineata de sambata a fost neasteptat de ‘aglomerata’ pe malurile lacului, am avut surpriza sa ne intalnim cu zeci de fotografi ce asteptau nerabdatori primele raze ale soarelui pe un lac linistit, cu reflexii minunate pe un luciu de apa ca oglinda.

Neasteptat a fost si faptul ca la prima ora a diminetii si-au facut aparitia doua televiziuni ce ne-au luat interviuri legate de activitatea noastra, inregistrari ce s-au conturat in doua reportaje ce pot fi urmarite cu un click pe urmatoarele linkuri: >>> antena 1 <<< & >>> tvr <<<

In galeria de mai jos am reusit sa strang impreuna cu Ovidiu cateva cadre cu ce am vazut noi in acel weekend, iar in final nelipsita poza de grup, cu distantare de data aceasta :) Legat de tururile noastre foto, vom face o pauza momentan sa vedem cum se desfasoara pandemia asta ce ne incurca pe toti, iar daca lucrurile se indreapta spre bine, vom veni cu noi iesiri in perioada de iarna la inceputul lui 2021. Stati cu ochii pe noi si nu uitati sa va abonati la newsletterul de pe site pentru a fi la curent cu programul tururilor foto in natura de anul viitor!