Holbav - Noiembrie 2020

S-a incheiat si ultimul tur foto programat pe anul acesta… Pana la venirea zapezii facem o mica pauza sa vedem cum evolueaza pandemia asta ce ne da batai de cap tuturor. Turul foto din zona Holbavului a fost cu totul deosebit fata de celelalte, daca intotdeauna am fost foarte norocosi in privinta vremii, de data aceasta ne-a tinut doua zile pe loc, avand parte de muuuulta ploaie si vreme rea, dar tot nu ne-am intors cu buza umflata acasa fiindca in ultima zi de duminica am avut parte de o vreme superba si probabil de cele mai multe culori gasite de mine vreodata in zona Brasovului.

Lumina diminetii a dat contururi frumoase dealurilor, culorile s-au intensificat iar subiectele au curs de la sine. Cerul innorat dar si cu soare a creat spoturi de lumina ce se miscau constant schimband peisajul de la o secunda la alta. In orice moment si oriunde intorceai capul gaseai un alt cadru si o alta atmosfera. Norocul nostru a fost ca-n cele 2 zile de ploaie, pe crestele muntilor a nins, astfel s-au imbinat perfect cele doua anotimpuri in pozele noastre.

Abia astept sa ne revedem si in alte tururi foto anul viitor, iar pentru asta va invit sa va abonati siteului nostru pentru a afla primii de calendarul ce-l pregatim cu programul iesirilor pe 2021. Mai jos veti gasi o mica selectie cu frumusetile ce le-am vazut noi, iar daca va plac, nu uitati va rog sa dati un share mai departe prietenilor vostri. Multumim tare mult!