Vara aceasta avem un nou tur foto in program, unul ce include atat fotografia de peisaj in zona Harghita cu lacul Sfanta Ana si imprejurimile, dar si fotografia de wildlife ce consta in pozarea ursilor in conditii de maxima siguranta, din observatoare construite special in acest scop, cu ghid local.

DESPRE

Perioada
10-12 Iulie 2020
Locatie
Harghita
Locuri disponibile
10 (2 locuri libere)
Pret: 750 lei
(cazare si ghid incluse)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza in Baile Tusnad jud. Harghita, iar mesele le vom lua daca ne permite vremea in natura, pe trasee, dar si la terasele restaurantelor din zona, in functie de program. Ne dorim un weekend plin de plimbare, natura si fotografie dar vom pragati o seara si pentru cateva ore de editare a fotografiilor realizate in cadrul workshopului.

TRANSPORT

Deplasarea va fi cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalnii cu totii in localitatea Baile Tusnad din judetul Harghita, in data de 10 Iulie, vineri, la ora 12:oo.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied, declansator, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.
  • un teleobiectiv pentru ursi cu o plaja focala intre 100-300mm este suficient.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 750 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj si wildlife;
  • realizarea fotografiilor panoramice;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.