Islanda ne-a oferit multe momente spectaculoase la ultima vizita si stim ca mai are inca nenumarate de aratat. Astfel vrem sa va invitam alaturi de noi sa-i descoperim toate frumusetile. Ne propunem sa va oferim un concediu plin de plimbari in unele dintre cele mai deosebite locuri din centrul si sudul insulei. Deoarece perioada aleasa este sfarsitul lunii Iunie, ziua va fi foarte lunga, lumina de apus se contopeste cu cea de rasarit rezultand ore intregi de spectacol, avand suficient timp pentru a surprinde cat mai multe dintre minunatiile Islandei. Asadar va asteptam cu drag la 9 zile pline de experiente unice, petrecute impreuna pe insula de gheata si foc a Nordului.

DESPRE

Perioada
20-28 Iunie 2025
Locatie
Islanda
Locuri disponibile
10 locuri
Pret: 1950 euro
(cazare si transport local incluse)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza in apartamente cu bucatarii proprii, iar mesele le vom lua fie la restaurantele din zona, sau varianta mai putin costisitoare, cu alimente din supermarket (gatite in apartamentele unde vom sta) in functie de programul fiecarei zile. Programul de pozat il vom face la fata locului, tinand cont de trasee si mai ales de conditiile meteo.

TRANSPORT

Transportul pana in Islanda va fi cu avionul, iar biletele le puteti cumpara fiecare in functie de localitatea de unde porniti. Dupa inscriere vom tine legatura constant si va voi trimite cateva linkuri utile unde puteti urmari/gasi zboruri avantajoase. Intalnirea noastra va fi vineri, 20 Iunie si va vom astepta in aeroportul Reykjavík cu 3 masini 4x4 inchiriate (atat inchirierea lor cat si combustibilul, parcari, asigurari este inclus in pretul turului). Vom tine legatura permanent pentru a sti exact orele voastre de aterizare.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto, trepied, filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina de ploaie, caciula, manusi.
  • troller mic sau geanta de voiaj cu toate hainele si un rucsac foto.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 1950 euro si include tot ce tine de transportul local si cazare. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu detalii legate de plata unui avans de 500 euro, suma ce reprezinta rezervarea locului vostru la turul foto. In cazul in care doriti sa renuntati la deplasare din motive personale cu mai putin de 2 luni inainte de data plecarii, iar noi nu reusim sa ocupam locul respectiv, atunci avansul nu se va mai restitui. Daca din motive foarte bine intemeiate, cum ar fi o pandemie, turul foto este anulat, atunci fie se va returna integral toata suma platita, fie pastrata ca avans pentru un alt tur foto viitor. Nu in ultimul rand, tin sa precizez ca toti cei ce au mai participat la oricare alt tur foto precedent cu noi, vor avea un discount de 50 euro din pretul total.

La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.