Am pregatit o noua excursie la inceputul primaverii viitoare intr-o destinatie spectaculoasa si plina de viata. Acest loc este insula Madeira, in arhipelagul Portughez din Oceanul Atlantic. O destinatie exotica, cu tarmuri abrupte, salbatice si relief muntos de origine vulcanica, iar cel mai inalt varf pe care vom ajunge este Pico Ruivo de 1861m altitudine. Dupa o luna petrecuta acolo, am facut o selectie cu cele mai spectaculoase locuri ce merita vizitate, iar dintre ele pot enumera urmatoarele: padurea de lauri inscrisa in patrimoniul UNESCO, plaje salbatice si coaste stancoase in care se izbesc valurile oceanului, trasee montane deasupra norilor si varfuri ce te lasa cu gura cascata, cascade cu caderi de apa uriase, valuri impresionante dar si poteci de basm prin vegetatia bogata ce acopera intreaga insula. Este un tur foto dedicat tuturor iubitorilor de natura, atat de munte cat si de plaje, dar mai ales celor ce indragesc fructele de mare proaspete si preparatele din peste. Astfel, va asteptam cu noi sa petrecem o saptamana de neuitat in Madeira si sa ne intoarcem cu fotografii unice de pe aceasta insula fabuloasa.

DESPRE

Perioada
16-22 Martie 2025
Locatie
Madeira
Locuri disponibile
10 locuri
Pret: 1150 euro
(cazare si transport local incluse)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza in apartamente complet utilate din apropierea orasului Funchal, iar mesele le vom lua fie la cazare, fie la restaurantele din zona, dar nu vom uita nici de pietele cu fructe proaspete si aromate de pe insula ce mi-e tare greu sa vi le descriu fiindca deja-mi lasa gura apa :)

TRANSPORT

Transportul pana in Madeira va fi cu avionul, biletele le puteti cumpara fiecare in functie de localitatea de unde porniti. Sunt multe variante ca si punct de plecare, escale, etc... Iar preturile se invart in jurul a 300 euro de persoana dus-intors. Dupa inscriere va voi da cateva linkuri utile unde puteti urmari/gasi zboruri avantajoase. Intalnirea noastra va fi in data de 16 Martie si va vom astepta in aeroportul din Madeira cu 3 masini inchiriate (atat inchirierea lor cat si combustibilul pentru intreaga saptamana este inclus in pretul turului). Vom tine legatura permanent pentru a sti exact orele voastre de aterizare.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine bagajul, ca sa incapem toti in cele mai bune conditii in masini.

  • aparat foto DSLR sau compact, trepied (util in fotografierea valurilor), filtre.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, dar si lejera de plaja/baie.
  • rucsac foto comod pentru plimbarile la fotografiat in care sa incapa si o gustare/apa.
  • frontale sau lanterne foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET - MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 1150 euro/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 euro), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto;
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj;
  • realizarea fotografiilor panoramice si de noapte;
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.