O imbinare perfecta a primaverii cu sezonul rece se petrece de obicei in zonele montane, unde verdele crud este in contrast cu varfurile albe ale muntilor. Si anul acesta am ales sa surprindem frumusetile primaverii in satul Holbav din Brasov, un loc cu totul aparte incarcat de frumusetile rurale autohtone.

DESPRE

Perioada
29 April - 1 Mai 2022
Locatie
Holbav Brasov
Locuri disponibile
12 (6 locuri libere)
Pret: 650 lei
(cazare inclusa)

CAZARE SI MASA

Ne vom caza la o pensiune din Zarnesti jud.Brasov, in apartamente cu camere duble, iar mesele le vom servi fie in natura cu alimente aduse de fiecare, fie la restaurantele din zona, sau la cazare in sala de mese. Ne dorim un weekend plin de plimbare, natura si fotografie dar vom pragati o seara si pentru cateva ore de editare a fotografiilor realizate in cadrul workshopului.

TRANSPORT

Deplasarea va fi cu masinile personale, astfel va rog ca la inscriere sa precizati localitatea de unde veniti si daca aveti sau nu mijloc de transport pana la punctul de intalnire, aceasta pentru o mai buna organizare si grupare in masini. Ne vom intalni cu totii in localitatea Zarnesti din Jud. Brasov (va voi trimite pe mail dupa inscriere si o harta cu punctul exact de intalnire) in data de vineri, 29 Aprilie ora 13:oo. Cei ce preferati sa veniti cu noi din Cluj-Napoca, plecarea va fi vineri la ora 8:30 din fata Iulius Mall.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

Aici voi trece in mare, cam ce nu trebuie sa va lipseasca, dar dupa inscriere, cu ceva timp inainte de plecare, va voi face o lista cu toate lucrurile ce le voi pune cu mine si detalii despre cum sa va organizati cat mai bine rucsacul:

  • aparat foto, trepied, declansator, filtre, foarte util teleobiectivul.
  • imbracaminte si incaltaminte adecvata muntelui, pelerina, caciula, manusi.
  • frontala sau lanterna, foarte utile in cazul plimbarilor dupa apusul soarelui.
  • acumulatori, incarcator, carduri de memorie, ochelari de soare, etc.

PRET – MODALITATI DE INSCRIERE SI PLATA

Pretul turului foto este de 650 lei/pers (cei ce au mai participat la tururile noastre foto vor beneficia de o reducere de 50 lei), iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, accesand butonul galben de INSCRIERE, sau pe pagina de contact a siteului. Veti primi in cel mai scurt timp un mail de confirmare cu toate detaliile. La aceast tur foto poate participa orice pasionat de fotografie, indiferent de aparatura si experienta pe care o detine in acest domeniu, dar ne pot insoti de asemenea si cei ce doresc sa vada locuri inedite, spectaculoase, iubitorii de munte si natura. Pe parcusul acestor zile petrecute impreuna, veti primi informatii utile legate de urmatoarele aspecte:

  • folosirea corecta a echipamentului foto
  • fotocompozitie si tehnica realizarii fotografiilor de peisaj
  • tehnici de postprocesare a imaginilor.