Cum a fost in Tenerife

Pentru ca amintirile sunt inca proaspete legate de turul foto din Tenerife ce s-a incheiat acum cateva zile, m-am gandit sa vin c-o scurta descriere si o serie de imagini ce ilustreaza perfect momentele si locurile pe care le-am vazut.

Poate multi dintre voi ati mai fost pe aceasta insula sau ati avut o vaga idee despre ea din povestile prietenilor ce au fost acolo…cu toate acestea sunt sigur ca imaginile ce urmeaza va vor surprinde prin varietatea peisajului si diversitatea cadrelor. Sa va faceti o idee, vorbim despre o insula ce are doar 80 km lungime si 50 km latime. Nu sunt multe locuri unde pe o suprafata atat de mica poti fotografia de la tarmul oceanului pana la vulcani de peste 3700m altitudine.

Totusi, pentru a profita din plin de frumusetile locului este nevoie de o ampla documentare inainte de plecare. Fiind a doua vizita in zona, am avut puse la punct multe obiective, dar in 9 zile am putut descoperi si altele fabuloase. Este o iesire pe care mi-am dorit-o de mult timp fiindca la ultima vizita din 2016, datorita unei furtuni de zapada, drumul din Parcul National Teide a fost inchis si au ramas multe locuri care trebuiau bifate.

Partea organizatorica n-a fost una simpla… pe langa cazare si inchirierea masinilor, au mai fost si 4 avioane cu escale dus-intors la care se adauga datorita Covidului un telefon plin de documente si formulare completate (mai exact 10-12 documente de persoana). Toate acestea sunt egale cu zero raportat la cat de frumos a fost acolo si la cat de bine ne-am simtit. In momentul acesta le-as lua pe toate de la capat si as completa de 10 ori mai multe documente doar sa ma intorc :))) A fost printre putinele dati cand nu ne era dor de casa si am fi ramas acolo pentru mult timp, avand in vedere situatia actuala, pandemia ce ne-a privat pe multi de calatorit in ultima vreme sau frigul din tara.

N-a fost zi sa nu culegem cadre deosebite pe unde am umblat, atmosfera rasariturilor si apusurilor a fost incredibila, peste zi ne-am balacit in ocean si ne-am bronzat pe plajele Atlanticului la 26-27 grade, iar nu in ultimul rand, am gustat toate preparatele din peste si fructe de mare proaspete de pe insula. Sa nu uitam ca pe langa 8 Martie in care fetele au fost in centrul atentiei, am sarbatorit si ziua mea pe 11 Martie cu-n pahar de vin pe terasa admirand unul dintre cele mai colorate ceruri la apus :) Precizez ca nu scriu toate acestea pentru a ne lauda, ci pentru a ne reaminti oricand citim aceasta postare de clipele pentrecute acolo.

Ma opresc aici cu palavragitul si va las sa vizionati o mica selectie de cadre realizate de mine si Ovidiu in turul nostru foto din Tenerife, iar daca doriti cumva sa ne insotit anul viitor in aceeasi perioada, turul din 2023 e deja pe site si se pot gasi toate detaliile aici: >>TENERIFE 2023<< Enjoy!