Cum a fost in Tenerife 2023

Ce ne-a aratat vremea din ultimii ani, se pare ca luna Martie nu o prea poti asemana cu inceputul primaverii la noi in tara, poate doar calendaristic. Pentru fotografii de peisaj de la noi, primele luni ale primaverii (Martie-Aprilie) sunt de repaus, sau dedicate exclusiv iernii unde la altitudini mai mari pare ca abia s-a instalat. Din dorinta de a scapa de frig mai repede si de a pune din nou mana pe aparatele foto fara manusi, am ales sa calatorim la inceputul lui Martie pe doua dintre insulele Atlanticului. Prima fiind Tenerife, o insula plina de potential despre care o sa va povestesc cum a fost in randurile ce urmeaza, iar a doua fiind Madeira, o insula proaspat vizitata, ce va fi in programul nostru incepand cu anul viitor.

Turul foto de anul acesta a fost cum ne-am obisnuit deja, fabulos! Ca sa ajung la acest termen, pentru a descrie o astfel de excursie, iesirea noastra in natura trebuie sa puncteze cateva aspecte importante: un grup de oameni faini, pusi pe distractie ce aduc o atmosfera vesela si plina de viata, exact ce-ti doresti de la un concediu intre prieteni… al doilea aspect foarte important pentru cei ce poarta aparat foto la gat sunt locurile vizitate, sa fie spectaculoase, si de preferat intr-o lumina perfecta, iar al treilea aspect este gastronomia locala, ce in cazul de fata te da pe spate daca esti un iubitor de fructe de mare si peste proaspat. Cum toti acesti trei factori s-au combinat perfect si de aceasta data in turul foto din Tenerife, pot spune ca am avut parte de o iesire memorabila din care au rezultat prieteni, amintiri si fotografii unice.

Desi cunoastem insula foarte bine si stim exact ce merita vizitat, ne intoarcem de fiecare data cu fotografii noi, diferite, iar surpriza de anul acesta a fost padurea de pini de la poalele vulcanului ce a fost intesata de un covor galben cu flori. Peisajul se schimba si ne uimeste de fiecare data. Dinamica oceanului si puterea valurilor fac plajele sa arate diferit la orice ora, iar precipitatiile sau lipsa lor dau nastere la o multitudine de plante si flori ce schimba cu totul peisajul. Desi anul trecut am vizitat insula in exact aceeasi perioada, fotografiile surprinse atunci nu prea au nici o legatura cu cele de acum. Ca sa va convingeti despre ce vorbesc, va las sa vizionati o mica selectie de imagini cu ce am fazut noi in cele 9 zile petrecute in Tenerife, iar daca doriti cumva sa ne insotiti anul viitor, turul foto din Martie 2024 este deja prezent pe site! Pentru mai multe detalii si inscrieri, click aici: --TENERIFE 2024--